La pintora barcelonina Anna Miralles ha estat la guanyadora de l´onzè Premi de pintura Ricard Camí, que convoca i organitza l´Obra Social de Caixa Terrassa. L´acte de proclamació i lliurament de premis s´ha celebrat al Centre Cultural Caixa Terrassa. L´obra premiada "sense títol, sèrie 5 núm 7", de tendència abstracte, és una pintura realitzada amb la tècnica d´oli sobre tela, d´unes mides de 130 per 130 centímetres.

Cal assenyalar que, a més de la pintura guanyadora, el jurat ha seleccionat també, per la seva qualitat, l´altra obra que aquesta mateixa artista ha presentat a concurs: "sense títol, sèrie 4 núm. 20", un oli sobre tela d´unes mides de 130 per 130 cm., amb un estil que se situa entre la figuració i l´abstracció.

L´autora, Anna Miralles, va néixer a Barcelona l´any 1946 i resideix a la localitat d´Alella. L´any 1964 va realitzar estudis de ceràmica a l´Escola Massana i a partir de l´any 1988 ha anat realitzant estudis de dibuix i pintura, història de l´art, avantguardes i tècniques d´experimentació pictòriques. Ha fet exposicions individuals a les sales de l´Ajuntament d´Alella i a diferents galeries privades.